Octy a kombucha

KDY: 05.11. 2024
KDE: Ekocentrum Klenice
Přednáška s Radomírem Studeným. Zůstane na ocet? No výborně! Domácí výrobou octů zvyšujeme svou potravinovou soběstačnost a omezujeme plýtvání potravinami. Pitím kombuchy pomáháme našemu mikrobiomu. Účastníci ochutnají dřínový, kávový, jablečný a pivní ocet. Dále pak kombuchu ze zeleného a černého čaje a osvojí si její přípravu. Program je podpořen z projektu Ochrana biodiverzity.

Přednáška s Radomírem Studeným.

Zůstane na ocet? No výborně! Domácí výrobou octů zvyšujeme svou potravinovou soběstačnost a omezujeme plýtvání potravinami. Pitím kombuchy pomáháme našemu mikrobiomu.

Účastníci ochutnají dřínový, kávový, jablečný a pivní ocet. Dále pak kombuchu ze zeleného a černého čaje a osvojí si její přípravu.

Program je podpořen z projektu Ochrana biodiverzity.

Kontakt

Český svaz ochránců přírody

Český svaz ochránců přírody

Michelská 48/5, Praha 4

Tel..: 222 516 115

e-mail: info@csop.cz

http://www.csop.cz