Přednáška s Radomírem Studeným. Zůstane na ocet? No výborně! Domácí výrobou octů zvyšujeme svou potravinovou soběstačnost a omezujeme plýtvání potravinami. Pitím kombuchy pomáháme našemu mikrobiomu. Účastníci ochutnají dřínový, kávový, jablečný a pivní ocet. Dále pak kombuchu ze zeleného a černého čaje a osvojí si její přípravu. Program je podpořen z projektu Ochrana biodiverzity.
Přednáška s Radomírem Studeným.
Zůstane na ocet? No výborně! Domácí výrobou octů zvyšujeme svou potravinovou soběstačnost a omezujeme plýtvání potravinami. Pitím kombuchy pomáháme našemu mikrobiomu.
Účastníci ochutnají dřínový, kávový, jablečný a pivní ocet. Dále pak kombuchu ze zeleného a černého čaje a osvojí si její přípravu.
Program je podpořen z projektu Ochrana biodiverzity.
Kontakt
Český svaz ochránců přírody
Český svaz ochránců přírody
Michelská 48/5, Praha 4
Tel..: 222 516 115
e-mail: info@csop.cz
http://www.csop.cz